Povestea Springtime

Povestea Springtime începe cu primul restaurant, inaugurat în anul 1992 în Piața Victoriei, restaurant ce a primit din partea bucureștenilor o reacție mai mult decât pozitivă datorită conceptului, modului de servire și ambianței deosebite. Diversitatea preparatelor și gustul desăvârșit, au fost factori ce au făcut din primul restaurant Springtime un deschizător de drumuri mult apreciat.
După doar doi ani ne-am extins prin inaugurarea altor locații în diverse puncte de interes ale capitalei. În anul 1995 se deschidea primul restaurant Springtime pe litoralul Mării Negre, în stațiunea Neptun, un „mega-restaurant”, în continuare cel mai mare de acest gen din România.
Am crescut frumos așa că am sărbătorit primii 7 ani de existență cu o premieră la fel de frumoasă: prima locație Springtime în primul mall din România. Am continuat cu același avânt, iar în prezent ne mândrim cu restaurantele din București și de pe litoral.
Ce dă gust poveștii noastre? În afară de ambianța din restaurante și de angajații prietenoși, la succesul lanțului au contribuit zecile de rețete autentice și delicioase, majoritatea din bucătăria internațională. Meniul s-a schimbat pe parcursul celor 31 de ani, dar ceea ce a rămas la fel este semnătura culinară Springtime, reprezentată de bucătăria libaneză prin gama noastră deja celebra, Delicii Libaneze.
Alegem întotdeauna rețete unice ce sunt preparate doar cu ingrediente alese. Zi de zi bucătarii Springtime testează rețete noi pentru a crea gusturi surprinzătoare cu ingrediente proaspete și naturale. Drept dovadă stă chiar meniul Springtime, o varietate impresionantă de produse proaspăt preparate din care poți să alegi mereu ceea ce îți place.
Povestea Springtime continuă și îți mulțumim că iei parte la ea!

Noutăți Springtime